Massage Rainbow | Behandelingen
16049
page,page-id-16049,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Massagebehandelingen en technieken

Wil je puur even een moment om je lijf te voelen, verbinding te maken met wat er op dit moment leeft, kies dan voor een ontspanningsmassage.

 

Na een kort gesprekje, stem ik af aan wat voor ontspanningsmassage je behoefte hebt. Ik maak hierbij gebruik van verschillende massagetechnieken die ik hieronder zo zal noemen. Een Thaise ontspanningsmassage hoort ook tot de mogelijkheden.

 

Voor ontspanningsmassage geld geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

 

Heb je een specifieke klacht of aandachtsgebied en wil je bewust op meerdere niveaus de signalen van je lijf onderzoeken, kies dan voor massagetherapie. Deze sessie zal altijd beginnen met een voorgesprek en ook na de massage is er ruimte voor een kort nagesprek. In het voorgesprek beluister ik je vraag en stem daar de massage op af. Tijdens de massage zal ik je begeleiden in het beluisteren van je lichaam en je steeds uitnodigen jezelf te blijven waarnemen. Ik maak hierbij gebruik van verschillende massage, haptotherapeutische en focustechnieken. In het nagesprek is ruimte om wanneer er behoefte aan is nog wat te delen. Hoe is het nu met je, wat is je opgevallen tijdens de massage? Zijn er linken naar het dagelijkse leven? Er is ook ruimte voor stilte en nabeleven. Kortom in massagetherapie is er meer ruimte voor bewust onderzoek naar jezelf. Vanuit de massage, in verbinding met ervaren in het dagelijks leven.

 

Massagetherapie kan geheel/gedeeltelijk vergoed worden vanuit een aanvullende zorgverzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

 

Hieronder volgt een lijst van massage en begeleidingstechnieken waar ik gebruik van maak in mijn massages.