Kashmirische massage | Massagepraktijk Rainbow Dordrecht
16615
page-template-default,page,page-id-16615,page-child,parent-pageid-16049,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Kashmirische massage

Wilt u genieten van een toegewijde, liefdevolle omhelzing? Wilt u zich laten dragen, wiegen, helen en koesteren? Een Kashmirische massage biedt u de mogelijkheid alles los te laten, te ontspannen en u geborgen te voelen. Vanuit geborgenheid een diepe ontspanning beleven, acceptatie en overgave ervaren. Een intense beleving! Tijdens de Kashmirische massage ervaart u tedere aanrakingen, erende handen, een intuïtieve dans die sensueel en erotisch mag zijn. De Kashmirische massage is een holistische massage uit het oude Kashmir. Een massage voor heling en transformatie waarin u volkomen kunt ontspannen. Een sensuele massage, liefdevol, voor het hele lichaam. Dicht bij het zelf, een ervaring van vloeibaarheid en verbondenheid, leidend tot een verdiepte ademhaling en bewustwording.

 

Tantrische tandava massage

De Kashmirische massage is een sensuele massage voor het hele lichaam op basis van Ayurvedische beginselen. Het biedt een diepgaande formule voor het ervaren van eenheid, met jezelf en met de ander. Het lichaam vloeit samen met tijd en ruimte. De massage bewerkstelligt diepgaand contact met het eigen lichaam als een verbindende en erotische reis op een stroom van vertraagde en intense aanrakingen. Een geweldige manier om de stress van alledag los te laten, de spieren te laten ontspannen en een intens gevoel van geluk te ervaren.

 

Het effect van de Kashmirische massage is een alomvattende totaliteit, maar deze is niet gericht op het bereiken van seksuele stimulatie. Het is gericht op het bereiken van een diepe ontspanning, op heling en het ervaren van de lichaamseigen levensenergie.

 

Massage Rainbow

U kunt bij Massage Rainbow in Dordrecht terecht voor een groot aantal massages waaronder ook de Kashmirische massage. Frans Geurts is u graag van dienst met een groot aantal verschillende behandelingen waarbij uit holistisch perspectief wordt gewerkt. Dit betekent dat de hele mens centraal staat: lichaam én geest. Naast de Kashmirische massage kunt u bij Massage Rainbow terecht voor:

 

Alle behandelingen zijn op maat. Dat wil zeggen, in overleg met u, afgestemd op uw klachten en/of wensen, en op uw persoonlijke voorkeuren.

 

Als holistisch masseur behandelt Frans Geurts de mens als een geheel: zowel de fysieke aspecten als de emotionele, sociale, mentale en spirituele aspecten komen aan bod. Tijdens een massage wordt u aangeraakt maar ook géraakt en juist de Kashmirische massage nodigt u uit met aandacht naar uw lichaam te luisteren. Uw lichaam vertelt u meer dan u op een gewone dag hoort en uw lichaam zal u vertellen wat u nodig heeft. Aandacht, aanraking, streling, vloeibaar en intens.

 

Uiteraard wordt tijdens elke massage maar zeker tijdens de Kashmirische massage een veilige sfeer gecreëerd waarin vertrouwen en respect voorop staan. U kunt zich volledig overgeven en ontspannen. Er is ruimte voor stilte, zowel tijdens als na de massage.

 

 

Massage zoeken en boeken

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden bij Massage Rainbow? Wilt u kennis maken, een gesprek, een afspraak maken of meer lezen over de verschillende massages, bezoek dan de website. U kunt hier alles lezen over de klassieke massage, voetreflexologie, over meridiaanmassage en andere massagetechnieken. U leest over mij en over de praktijk. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website. U kunt ook bellen: 06-54 342 813 of mailen: info@massagerainbow.nl. U vindt op de website ook informatie over de tarieven. In sommige gevallen is het mogelijk uw kosten (gedeeltelijk) te declareren bij uw zorgverzekering. Massage Rainbow is te vinden in Dordrecht aan de Nieuwstraat 29.

 

Gun uzelf het genot van totale, diepe ontspanning, het ervaren van uw eigen lichaam, in alle lagen en facetten. Een liefdevolle omhelzing, gedragen worden, wiegen en helen, koesteren, tijdens een Kashmirische massage. Ervaar uw eigen sensualiteit tijdens een intuïtieve dans van handen, liefdevol. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor een kennismaking of behandeling. Voor de behandeling is tijd en ruimte voor een gesprek en na de behandeling is tijd en ruimte voor een nagesprek en/of een stilte moment.

Praktijk Rainbow: massage Barendrecht.