Kashmirische massage

Kashmirische massage

Wil je genieten van een toegewijde, liefdevolle omhelzing? Wil je je laten dragen, wiegen, helen en koesteren? Een Kashmirische massage biedt je de mogelijkheid alles los te laten, te ontspannen en je geborgen te voelen. Vanuit geborgenheid een diepe ontspanning beleven, acceptatie en overgave ervaren. Een intense beleving! Tijdens de Kashmirische massage ervaar je tedere aanrakingen, erende handen, een intuïtieve dans die sensueel en erotisch mag zijn. De Kashmirische massage is een holistische massage uit het oude Kashmir. Een massage voor heling en transformatie waarin je volkomen kunt ontspannen. Een sensuele massage, liefdevol, voor het hele lichaam. Dicht bij het zelf, een ervaring van vloeibaarheid en verbondenheid, leidend tot een verdiepte ademhaling en bewustwording.

Tantrische tandava massage

De Kashmirische massage is een sensuele massage voor het hele lichaam op basis van Ayurvedische beginselen. Het biedt een diepgaande formule voor het ervaren van eenheid, met jezelf en met de ander. Het lichaam vloeit samen met tijd en ruimte. De massage bewerkstelligt diepgaand contact met het eigen lichaam als een verbindende en erotische reis op een stroom van vertraagde en intense aanrakingen. Een geweldige manier om de stress van alledag los te laten, de spieren te laten ontspannen en een intens gevoel van geluk te ervaren.

Het effect van de Kashmirische massage is een alomvattende totaliteit, maar deze is niet gericht op het bereiken van seksuele stimulatie. Het is gericht op het bereiken van een diepe ontspanning, op heling en het ervaren van de lichaamseigen levensenergie.

Kashmirische massage bij Massagepraktijk Rainbow in Dordrecht
Diepe ontspanning en ’n gevoel van alomvattende totaliteit door Kashmirische massage

Gun jezelf het genot van totale, diepe ontspanning en het ervaren van je eigen lichaam, in alle lagen en facetten. Een liefdevolle omhelzing, gedragen worden, wiegen en helen, koesteren, tijdens een Kashmirische massage. Ervaar je eigen sensualiteit tijdens een intuïtieve dans van handen, liefdevol. Neem gerust contact op als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor een kennismaking of massagebehandeling. Voor de massage is tijd en ruimte voor een gesprek en na de behandeling is tijd en ruimte voor een nagesprek en/ of een stilte moment.

Massage Rainbow in Dordrecht

Bij Massage Rainbow in Dordrecht kun je terecht voor een diversiteit aan massages waaronder ook de Kashmirische massage. Frans Geurts, masseur en massagetherapeut, is je graag van dienst met verschillende massagebehandelingen waarbij hij uit holistisch perspectief werkt. Dit betekent dat de hele mens centraal staat: lichaam én geest.

Alle behandelingen zijn op maat. Dat wil zeggen, in overleg en afgestemd op je klachten en/ of wensen en je persoonlijke voorkeuren.

Naast de Kashmirische massage kun je bij Massage Rainbow terecht voor:

Holistische benadering

Als holistisch masseur behandelt Frans Geurts de mens als een geheel: zowel de fysieke aspecten als de emotionele, sociale, mentale en spirituele aspecten komen aan bod. Tijdens een massage word je aangeraakt en ook geraakt. Juist de Kashmirische massage nodig je uit met aandacht naar je lichaam te luisteren. Je lichaam vertelt je meer dan je op een gewone dag hoort en je lichaam zal je vertellen wat je nodig hebt. Aandacht, aanraking, streling, vloeibaar en intens.

Uiteraard wordt tijdens elke massage maar zeker tijdens de Kashmirische massage een veilige sfeer gecreëerd waarin vertrouwen en respect voorop staan. Je kunt je volledig overgeven en ontspannen. Er is ruimte voor stilte, zowel tijdens als na de massage.