Massage Barendrecht

Massage Barendrecht

De dagelijkse stress van werken, boodschappen doen en het bezighouden met het huishouden kan het leven mensen behoorlijk negatief beïnvloeden. Er zijn verschillende mogelijkheden die men kan helpen bij het ontstressen om weer even op adem te kunnen komen. Het nemen van een ontspannen massage behoort tot één van de mogelijkheden om de energielevel aan te vullen.

Wellicht vraag u zich af waar en bij welke masseur u het beste terecht kan voor een ontspannen en professionele massage? Barendrecht kent namelijk verschillende massagepraktijken en wellness-salons waar u terecht kunt voor een dergelijke massage. Het antwoord op de vraag hierop is: Massagepraktijk Rainbow!

Navigeer via onderstaan menu verder op de pagina:

 

Stadskaart van Barendrecht in Nederland.

Over Massagepraktijk Rainbow

Als massagepraktijk zijn wij gevestigd in Dordrecht en dus op een kleine 15 minuten bereikbaar vanaf Barendrecht. Wij zijn naast een ervaren massagepraktijk ook gecertificeerd met betrekking tot het uitvoeren van diverse massagebehandelingen. U kunt er dus vanuit gaan dat u een massage ondergaat waarbij gebruik wordt gemaakt van correcte methodieken. Daarnaast hebben wij diverse samenwerkingen met gerenommeerde partijen als de Vitalis GGZ, S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen) en bij de VNT beroepsorganisatie.

 

Praktijk Rainbow: massage Barendrecht.

Deze samenwerkingen stellen onder andere de mogelijkheid tot vergoedingen in staat. Wanneer u besluit een massagesessie te ondergaan bij Massagepraktijk Rainbow, dan kunt u in aanmerking komen om de kosten voor de behandeling vergoed te krijgen vanuit een aanvullende verzekering.

Behandelingen bij Massagepraktijk Rainbow

De massages die u kunt ondergaan bij ons lopen enorm uiteen:

  • Klassieke massages;
  • Haptische massage;
  • Energetische massage;
  • Voetreflexologie;
  • Thaise massage
  • Duo massage.

De klassieke massage laat uw spieren weer ontspannen en zorgen voor een betere doorbloeding. Wilt u liever een massage nemen die gericht is op het verbeteren van de energiestromen in het lichaam? Kies dan voor een haptische of energetische massage.

Schoudermassage door Massage Rainbow.

Waarschijnlijk heeft u al eerder gehoord over voetreflexmassages. Dit is een massage dat gericht is op, u raad het al, onze voeten. Er wordt hier uitgegaan van het principe dat onze voeten een zogenoemde weerspiegeling zijn van ons gehele lichaam. Door middel van drukpunten in de voeten kan invloed uitgeoefend worden in andere delen van het lichaam.

Uiteraard zijn er meerdere massagebehandelingen mogelijk bij Massagepraktijk Rainbow. Voor meer informatie over onze massagediensten kunt u contact met ons opnemen via de telefoon 06-54342813. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Klantreviews

Lees hieronder verschillende reviews van eerdere klanten die een massagebehandeling hebben gekregen bij Massagepraktijk Rainbow.

Elsie

Als je behoefte hebt aan een momentje voor jezelf, dan kan ik je zeker een behandeling van Massagepraktijk Rainbow aanraden. Ik ben met veel meer energie weer naar huis gegaan en dit is nog dagen zo gebleven!

Sirius Boessenkool

De massagebehandelingen van Massagepraktijk Rainbow zijn altijd super. Ik ben niet alleen van mijn rugklachten af, ook lijkt het alsof mijn zintuigen elke keer weer een feestje vieren als ik er ben. Voor mij de ideale oplossing om fysiek als mentaal te kunnen ontspannen.

Coen Splinter

Wanneer je in contact bent met Frans van Massagepraktijk Rainbow tref je een warm, doorleeft, kundig en een vakbekwame therapeut aan. Hij weet met zijn woorden en door de massage je zo te raken dat je daardoor in een positieve beweging komt. Dat kan Frans zo kundig en vaardig doen dat je helemaal het gevoel krijgt dat het om jou gaat. Wanneer hij masseert dan merk je hem bijna niet op omdat jezelf onder zijn handen te voorschijn mag en kan komen.

 

Contact met Massagepraktijk Rainbow

Wanneer u zoekt naar een massagepraktijk voor een massage in Barendrecht en omgeving, dan kunt u uiteraard terecht bij Massagepraktijk Rainbow. Ten alle tijden kunt u contact opnemen om meer informatie te krijgen over de aangeboden massagebehandelingen en bijbehorende tarieven. Hiervoor kunt u bellen naar telefoonnummer 06-54342813. Ook kunt u via het contactformulier een bericht achterlaten. Uw vraag of opmerking wordt dan direct in behandeling genomen waarna telefonisch of per e-mail contact met u wordt opgenomen.