Duo Massage Dordrecht | Massagepraktijk Rainbow Dordrecht
16431
page-template-default,page,page-id-16431,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Duo Massage Dordrecht

Bij Massage Dordrecht bied ik in mijn eigen praktijk verschillende massagebehandelingen aan. Wilt u samen met uw partner genieten van een overheerlijke en ontspannende duo massage? Bij Massage Dordrecht kunt u daarvoor terecht, wij zijn gespecialiseerd in diverse massages: van klassieke massage tot ontspanningsmassage en Thaise massage.

 

Waarom kiezen voor een duo massage Dordrecht?

Tijdens een duo massage kunt u samen met een ander, bijvoorbeeld uw partner, collega of vriend/vriendin, even lekker wegdromen. Een massage kan een ontspannende werking hebben, wat van pas kan komen bij een stressmoment of simpelweg een momentje voor jezelf. En wat is er nou fijner om zo een moment te kunnen delen met een ander? Kom gerust eens langs bij Massage Dordrecht of maak een afspraak, u kunt gerust bellen of e-mailen!

duo massage Dordrecht

De voordelen van Massage Dordrecht

Bij ons kunt u altijd terecht voor veel verschillende massages. Of u nou last van rugpijn, stress of iets anders, Frans verhelpt deze problemen graag voor u. Wij beschikken over vakbekwame therapeuten die persoonlijk te werk gaan. Van tevoren worden alle wensen en behoeften kort doorlopen, zodat iedere massage op maat kan worden gegeven. Wij krijgen regelmatig van klanten te horen dat een bezoekje aan onze massagepraktijk resulteert in meer energie en een positief gevoel.

 

Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over onze massagepraktijk en de mogelijkheden op het gebied van onder meer een duo massage? Neem vrijblijvend contact op en vraag eventueel voor advies op maat of maak een afspraak. Een duo massage is een speciale ervaring die je met een ander kan delen. Bij Massage Rainbow bent u verzekerd van een massage op maat, waarbij persoonlijk te werk wordt gegaan. Wij zijn expert op het gebied van massages en doen behandelingen op maat. U kunt zich na een behandeling direct energieker voelen en in de meeste gevallen zelfs met minder pijn bewegen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.