Hawaiiaanse Lomi Lomi massage

Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage

Een Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is een weldaad; zowel om te geven als om te ontvangen. Bij deze massage ligt er veel nadruk op de lichaamshouding en de bewegingen van de masseur. De Hawaiiaanse Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd als een soort dans ritueel. Bij Massage Rainbow in Dordrecht kunt u kiezen voor deze heerlijke massage en kiezen uit vele andere massages zoals Bindweefselmassage, Energetische massage en natuurlijk ook Klassieke massage of een ontspanningsmassage. Sommige behandelingen worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. Bel gerust met Massage Rainbow in Dordrecht als je meer wilt weten over de verschillende massages en wilt overleggen welke massage het beste bij je past. Ook als je klachten hebt van de spieren af van de zogenaamde triggerpoint dan ben je bij Massage Rainbow aan het goede adres.

Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage bij Massagepraktijk Rainbow in Dordrecht
Hawaiiaanse Lomi Lomi Massage wordt uitgevoerd in vloeiende, golvende bewegingen

Wat is een Lomi Lomi massage?

Tijdens de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen. Het hele lichaam komt aan bod. De masseur maakt veel gebruik van zijn of haar onderarmen en handen maar ook wordt gemasseerd met de knieën en de voeten. Er zijn ook varianten van de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage waarbij gebruik wordt gemaakt van stokken en stenen of van schelpen. Omdat de vloeiende bewegingen heel belangrijk zijn, wordt er ook gebruik gemaakt van een rijke massageolie. Wil je ook genieten van zo’n typische ontspannende Hawaiiaanse Lomi Lomi massage maak dan een afspraak bij Massage Rainbow in Dordrecht.

Massage Rainbow in Dordrecht

Bij Massage Rainbow in Dordrecht kun je terecht voor heel veel verschillende soorten massages en voor een behandeling op maat. Kies voor een ontspannende klassieke massage of ga nog een stapje verder als het gaat om ontspanning en kies voor de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage. Deze vorm van masseren wordt ook wel door twee masseurs tegelijk uitgevoerd. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden en massages zoals de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage of meteen een afspraak maken bel dan met Massage Rainbow in Dordrecht.