Massagetherapie

Massagetherapie in Dordrecht

Heb je een specifieke klacht of aandachtsgebied en wil je bewust op meerdere niveaus de signalen van je lijf onderzoeken, kies dan voor massagetherapie bij Massage Rainbow in Dordrecht. Een massagetherapie sessie begint altijd met een voorgesprek en ook na de massage is er ruimte voor een kort gesprek. In het voorgesprek beluistert Frans Geurts, holistisch masseur en massagetherapeut, je vraag en stemt daar de massage op af.

Leren luisteren naar je lichaam

Tijdens de massage zal Frans je begeleiden in het beluisteren van je lichaam en je steeds uitnodigen jezelf te blijven waarnemen. Hij maakt hierbij gebruik van verschillende massagetechnieken, haptotherapeutische- en focustechnieken. In het nagesprek is ruimte om nog wat te delen als je daar behoefte aan hebt. Denk aan vragen als: Hoe is het nu met je? Wat is je opgevallen tijdens de massage? Zijn er linken naar het dagelijkse leven?

massagetherapie bij Massage Rainbow in Dordrecht
Bij Massagetherapie is er ruimte voor stilte en beleving

Massagetherapie geeft ruimte aan bewustwording

Er is ook ruimte voor stilte en beleving. Kortom bij massagetherapie is er meer ruimte voor bewust onderzoek naar jezelf. Vanuit de massage in verbinding met jezelf en ervaren in het dagelijks leven.

Vergoeding massagetherapie

Massagetherapie kan geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit een aanvullende zorgverzekering. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.