Massage tarieven en vergoeding

Massage tarieven

 • Massagetherapie sessie:
  75 minuten €80,-
 • Massage:
  30 minuten €40,-
  60 minuten €70,-
  90 minuten €90,-
 • Avond- en weekendtoeslag: €5,-

Vergoeding door zorgverzekeraar

Na afloop van de massagebehandeling krijg je desgewenst een factuur mee die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Gehele of gedeeltelijke vergoeding geldt alleen voor massagetherapie, wanneer je aanvullend verzekerd bent. De factuur kan contant betaald worden of met je betaal app.

Logo LVNT

Frans Geurts, masseur, massagetherapeut en eigenaar van Massagepraktijk Rainbow, is aangesloten bij de LVNT beroepsorganisatie (voormalig lid VNT) en bij de RBCZ/TCZ. Hierdoor kunnen de massagetherapie sessies in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit is afhankelijk van je eigen aanvullende verzekering. Meer informatie over de verschillende verzekeraars vind je op de LVNT Vergoedingenlijst voor therapeuten 2023. Frans heeft voldaan aan de PLATO eindtermen van 2017.

Logo RBCZ

In verkeer met zijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klachtregeling van LVNT Beroepsorganisatie. Voor het tuchtrecht is Frans aangesloten bij de RBCZ/TCZ.

Afspraak verzetten of annuleren

Bij verhindering of annulering dient onze afspraak tenminste 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders wordt de massagebehandeling in rekening gebracht.