Massage Rainbow | Tarieven en Vergoeding
16290
page,page-id-16290,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Tarieven en Vergoeding

Massagetherapie sessie: 75 minuten: €80,-
Ontspanningsmassage: 60 minuten: €60,-
90 minuten: €80,-

 

Na afloop krijgt u desgewenst een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Gehele of gedeeltelijke vergoeding geldt alleen voor massagetherapie, wanneer u aanvullend verzekerd bent.

 

logo    rbcz-logo-transp

Ik ben aangesloten bij de VNT beroepsorganisatie en bij de RBCZ/TCZ. Hierdoor kunnen de sessies massagetherapie in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit is afhankelijk van je eigen aanvullende verzekering. Meer informatie over de verschillende verzekeraars vind je hier. Ik heb voldaan aan de PLATO eindtermen van 2017.

In verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klachtregeling van VNT Beroepsorganisatie. Voor het tuchtrecht ben ik aangesloten bij de RBCZ/TCZ.

 

De factuur kunt u contant betalen of met uw betaalapp.

 

Mocht u verhinderd zijn dan dient een afspraak tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd, anders wordt de sessie in rekening gebracht.