Massage tarieven en vergoeding | Massagepraktijk Rainbow Dordrecht
16290
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16290,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Massage tarieven en vergoeding

Massagetherapie sessie: 75 minuten: €80,-
Ontspanningsmassage: 60 minuten: €60,-
90 minuten: €80,-

 

Na afloop van de massagebehandeling krijgt u desgewenst een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Gehele of gedeeltelijke vergoeding geldt alleen voor massagetherapie, wanneer u aanvullend verzekerd bent.

 

Logo_LVNT-definitief    rbcz-logo-transp

Ik ben aangesloten bij de LVNT beroepsorganisatie (voormalig lid VNT) en bij de RBCZ/TCZ. Hierdoor kunnen de sessies massagetherapie in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit is afhankelijk van je eigen aanvullende verzekering. Meer informatie over de verschillende verzekeraars vind je op de LVNT Vergoedingenlijst voor therapeuten 2020. Ik heb voldaan aan de PLATO eindtermen van 2017.

In verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klachtregeling van LVNT Beroepsorganisatie. Voor het tuchtrecht ben ik aangesloten bij de RBCZ/TCZ.

 

De factuur kunt u contant betalen of met uw betaalapp.

 

Mocht u verhinderd zijn dan dient een afspraak tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd, anders wordt de sessie in rekening gebracht.