Over Frans Geurts, masseur / massagetherapeut en oprichter Massage Rainbow

Wie ben ik?

Mijn naam is Frans Geurts. Ik ben geboren in Schoonhoven. Het grote gezin, het tijdsgewricht en christelijke achtergrond maakte dat er weinig ruimte was voor mijn eigenheid en gevoeligheid en dat heeft door de jaren heen een harnas gevormd waarbij ik vooral vanuit mijn hoofd leefde.

Ik was werkzaam in de IT, de ambulancedienst en als verpleger in het ziekenhuis en in de psychiatrie. Nog altijd miste ik iets. Nieuwsgierig en levenslustig ben ik steeds meer op zoek gegaan naar Frans.

Via de studie toegepaste haptonomie en Holos massagetherapie ben ik meer in verbinding gekomen met het lichaam en de signalen en van de bezieling hierin. Het in contact zijn met mijn lijf en alles daarin is een ontdekkingstocht geweest en blijft. Graag ga ik nu met andere mensen op pad om samen te ontdekken, bewust te worden.

Ik ben speels, energiek, liefdevol confronterend op de grens, met respect voor veiligheid.

Frans Geurts, masseur/ massagetherapeut, en eigenaar Massagepraktijk Rainbow

VISIE

Ik werk vanuit holistisch perspectief. “Holos” betekent “heel” in het Grieks. Als holistisch masseur benader ik de mens als een geheel van verschillende lagen die in iedereen werkzaam zijn. De fysieke laag is in mijn massages de ingang, maar ook op emotioneel, mentaal, sociaal of spiritueel vlak kun je tijdens een massage geraakt worden. In de massage nodig ik je uit om met aandacht te luisteren naar je lichaam, te zijn met wat er is, zonder oordeel. Je lichaam heeft een grote wijsheid die door de hectiek van alledag vaak niet gehoord wordt.

Mijn aandachtvolle massage geeft jou de ruimte om de stem van jouw lichaam te horen. Massage kan een ingang zijn om jezelf beter te leren kennen, maar ook om te genieten van je lijf en de ontspanning hierin.

Vanuit mijn achtergrond van haptotherapie begeleid ik je verder in het ontwikkelen naar inzicht in eigen behoeftes, in contact komen met je mogelijkheden en zelf antwoorden ontdekken in verbinding met de ander.

Wil je een massage afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Rainbow staat voor verbinding via de kleurenboog.

WAAR STAAT RAINBOW VOOR?

Rainbow staat voor verbinding via de kleurenboog. De verbinding van het hoofd en het lichaam, het denken en het voelen. De kleurenboog is jouw keuze om bij Frans te komen en via het voelen door de massage de verbinding te ervaren. Zodat je voelt hoe fijn het is om in jouw lichaam te wonen en het daar prettig te vinden. Je lichaam is toch de enige duidelijk zichtbare vorm waarin jij tot uiting komt. En als jij dan die goede keuze maakt om je te laten raken, dan voel je de RainBow in jou tot verbinding komen.
Veel geluk!