Reviews Massage Rainbow

Anita

Ik heb al verschillende bindweefselmassages gehad bij Frans van Rainbow massage. Een best pittige behandeling die echt wel een beetje pijnlijk is, maar wat een goede resultaten boek je er mee. Frans zelf is een heel vriendelijk persoon. De massage omgeving is fijn schoon en warm Ik raad Frans aan , goede masseur en weet waar hij over praat, veel kennis en goed geleerd persoon, weet wat hij doet.

Sirius Boessenkool

Massages van Frans zijn altijd een feestje. Niet alleen hebben zijn massages mij sterk geholpen met mijn rugpijn, hij is ook een ontzettend warm persoon, en zijn welkom en werk zijn een waar feestje voor de zintuigen. Ik kan Frans aanraden aan iedereen die even fysiek én mentaal wil genieten en ontspannen.

Marc Ros

Na een prettige intake heb ik tot nu toe 7 sessies bij Frans gevolgd. Samen, en eigenlijk toch zelf, zoek je naar manieren om onderwerpen te bespreken. Maar het is niet alleen praten, ook voelen wat er in je lijf gebeurt d.m.v. massage, is onderdeel van de sessie. Zo ontdekte ik dat mijn lichaam of lichaamshouding me veel kon vertellen over wat er met me gebeurde op dat moment. Ook ingesleten patronen komen door voelen, de figuurlijk voorgehouden spiegel en de vragen van Frans aan het licht. Het heeft mij opgeleverd dat ik veel meer zelfvertrouwen heb ontwikkeld en sta voor de keuzes die ik maak.

I.G.

Toen Frans mij masseerde ontspande zijn warme handen en de olie mijn huid. De druk op mijn lichaam vond ik precies goed, niet te hard niet te zacht maar troostend en veilig. Geleidelijk aan zakte ik in een ‘ wakkere kalmte’ waarin ik ondanks de ontspanning helder bleef en genoot van de stilte in de ruimte. Frans masseerde mijn rug, benen en voeten in een terugkerend ritme, zelfverzekerd en aanwezig. Ik merkte dat ik langzaamaan dieper ontspande en werd me gewaar van mijn lichaam, zo kalm en zo fijn. Toen Frans de massage afrondde bleef ik nog een poosje liggen met de gedachte “wat ben ik blij dat ik een lichaam heb en dat ik zoveel moois kan voelen.”

Coen Splinter

Wanneer je in contact bent met Frans tref je een warm, doorleeft, kundig en een vakbekwame therapeut aan. Hij weet met zijn woorden en door de massage je zo te raken dat je daardoor in een positieve beweging komt. Dat kan Frans zo kundig en vaardig doen dat je helemaal het gevoel krijgt dat het om jou gaat. Wanneer hij masseert dan merk je hem bijna niet op omdat jezelf onder zijn handen te voorschijn mag en kan komen.

Elsie

Als je behoefte hebt aan n momentje voor jezelf, als je behoefte hebt aan n plekje waar je even helemaal tot rust kunt komen, waar je lichaam en geest verzorgd worden, dan kan ik je zeker n massagebehandeling van Frans aanraden. Ik heb er van genoten, ben met veel meer energie weggegaan dan gekomen en t heeft nog dagen nagewerkt!

Natascha

Hi Frans. Ik heb vannacht voor het eerst in twee weken door kunnen slapen… geen twintig keer wakker van de pijn in mijn rug. Dat betekent dat ik erg relaxt moet zijn geweest waardoor ik niet veel gedraaid heb in mijn slaap.
Nogmaals bedankt voor de massage, maar ook voor de rustige energie die je me meegaf. Heel fijn.
Groet, Natascha

Michael & Raisa

We hebben genoten van de massages die je ons geschonken hebt. Het is voor ons elke keer weer de bevestiging dat er gelukkig nog mensen zijn die gezond en vrij in het leven staan. En dan is het erg fijn om zo’n goed gesprek te hebben en te worden begrepen. Alleen daarom al is het fijn om bij jou langs te mogen komen. En je levert ook nog eens vakwerk, dat je met je hart en ziel geeft. Dat straalt er vanaf. Dus nogmaals bedankt hiervoor en de volgende keer wachten we niet totdat het ernstig nodig is.