Bindweefselmassage | Massagepraktijk Rainbow Dordrecht
16235
page-template-default,page,page-id-16235,page-child,parent-pageid-16049,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Bindweefselmassage

 

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de conditie van de huid te verbeteren. Bindweefselmassage biedt oplossingen bij tal van problemen met huid en is zeer geschikt als rimpel-  en littekenbehandeling. De bindweefselmassage moet goed worden uitgevoerd wil het effect optimaal zijn. Bij Massage Rainbow bent u zeker van een professioneel uitgevoerde bindweefselmassage waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door deze diepe massage technieken toe te passen zullen de fibroblasten (bindweefselcellen) worden aangezet tot vernieuwing en daarmee tot versteviging van de huid.

Bindweefsel is te vergelijken met het cement dat zich tussen de stenen van een huis bevindt. Zoals het cement de stenen bij elkaar houdt, ondersteunt bindweefsel onze organen, gewrichten en spieren. Het is dan ook belangrijk dat bindweefsel in een optimale conditie is en het lichaam kan beschermen tegen infecties. De cellen in het bindweefsel hebben namelijk ook een rol bij het genezingsproces van een wond, bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op de cellen zijn verantwoordelijk voor het transport van zuurstof en voedingsstoffen.

Voor het beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate u vaker een bindweefselmassage ondergaat, wordt het weefsel steeds soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

 

“Alexander Korbee is arts voor functionele geneeskunde in Alblasserdam. Hij is gespecialiseerd in advies op het gebied van gezondheid, voeding, immunologie en stofwisseling.”

 

Hij beveelt de bindweefselmassage aan bij de ziekte van Lyme.

 

Bindweefselmassage gezicht

Een bindweefselmassage van het gezicht laat u er weer stralend en gezond uitzien. Door de diepe massage kan de huid zich vernieuwen en herstellen en oneffenheden die zich in de huid bevinden verdwijnen. Rimpels vervagen en lijntjes rond de ogen eveneens. Over het algemeen zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om u weer helemaal te laten stralen. Wilt u er ook gezonder en jonger uitzien maak dan een afspraak bij Massage Rainbow voor een bindweefselmassage van het gezicht. U kunt altijd contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

 

Bindweefselmassage van de rug

Bindweefselmassage van de rug kan spanningen en pijn in de rug wegnemen maar ook duidelijkheid scheppen over bepaalde gevoelens en belevingen in het lichaam. Welk lichaamsdeel vertelt zijn eigen verhaal? Wat vertelt pijn in onderrug jou? De rug representeert de krachtige kant van de mens en in de onderrug kun je je eigen kracht ervaren zoals stabiliteit. Spanning in de bovenrug heeft vaak te maken met drukte en stress. Bindweefselmassage van de rug wordt vaak ervaren alsof er een last wordt afgenomen. U ervaart een ruimer en lichter gevoel en soms kunnen nog onverwerkte emoties worden verwerkt doordat verhardingen in verklevingen in de rug worden weg gemasseerd. Bindweefselmassage van de rug geeft u zelfvertrouwen; een brede rug en ruggensteun of ondersteuning.

 

Bindweefselmassage benen

Ook de benen zijn enorm gebaat bij een bindweefselmassage. Tal van klachten van de benen kunnen door bindweefselmassage verminderen of zelfs verdwijnen. Heeft u last van rusteloze benen dan kan dit uw nachtrust behoorlijk verstoren. Klachten van rusteloze benen kunnen met behulp van bindweefselmassage verminderen of verdwijnen. Door het losmaken van de spieren en spierknopen kan de chronische spierspanning verdwijnen en vochtophoping verminderen waardoor de doorbloeding weer veel beter op gang komt.

Een andere klacht van de benen zijn de welbekende spataderen. Spataderen zijn niet alleen ontsierend maar kunnen ook pijnlijk zijn. Een bindweefselmassage van de benen is niet altijd geheel pijnloos. Bepaalde aderen moeten worden vermeden om het omliggende bindweefsel weer te versterken en zo de doorbloeding op gang te brengen. Ook bij cellulitis kan een bindweefselmassage enigszins pijnlijk zijn maar in een grote oplossing voor uw klachten betekenen. Door de bindweefselmassage zal de aanmaak van collageen worden verbeterd waardoor ook de elasticiteit van de huid sterk verbetert.

Wilt u meer weten over bindweefselmassage of meer advies over bindweefselmassage van de rug, van het gezicht of van de benen neem dan gerust contact op met Massage Rainbow in Dordrecht.

Praktijk Rainbow: massage Barendrecht.
Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.