Massage Papendrecht

Professionele Massage in Papendrecht

Massage Rainbow in Dordrecht is een massagepraktijk voor de wijde regio. Ook als u zoekt naar een geschikte praktijk massage Papendrecht dan kunt u prima terecht bij Massage Rainbow. De bereikbaarheid van onze praktijk is goed, zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer.

Ons aanbod aan massages is groot en bestaat uit onder meer ontspanningsmassage, Thaise massage, behandeling van triggerpoints en specialistische massages. Voor massage Papendrecht gaat u naar Massage Rainbow! Kijk op de website voor meer informatie of bel ons voor een afspraak.

Ontspanningsmassage en klassieke massage

De standaard tijdsduur van de behandelingen bij Massage Rainbow bedraagt 75 minuten. Bij de ontspanningsmassage heeft u de keuze uit een behandeling van 60 of 90 minuten. Het woord ontspanningsmassage zegt het al: volledige ontspanning voor lichaam en geest, een weldaad voor uw lichaam. Heerlijk ontspannen terwijl uw lichaam wordt gemasseerd, de doorbloeding van al uw spieren neemt toe en afvalstoffen worden via de lymfevaten afgevoerd. U voelt zich herboren en heeft veel minder last van stressgevoelens.

De klassieke massage is eveneens gericht op ontspanning en tegelijkertijd worden triggerpoints onder handen genomen. Pijnlijke spierenknopen worden weggemasseerd waarna u minder pijn heeft en zich beter kunt bewegen. Voor massage Papendrecht kiest u voor een massage bij Massage Rainbow.

Bijzondere massage aanbod

Het aanbod aan meer bijzondere massage Papendrecht wordt eveneens aangeboden bij Massage Rainbow te Dordrecht. Speciale massages zijn gericht op de totale mens: zowel lichaam als geest en het in balans brengen van lichaam en geest. Dit wordt ook wel de holistische benadering genoemd. Luister naam uw lichaam, wat heeft het u te vertellen over uzelf, wat heeft u nodig en hoe ontspant u uw geest.

Voorbeelden van speciale massage Papendrecht zijn:

Laat u adviseren door Massage Rainbow over de beste keus als u op zoekt bent naar een voor u geschikte massage Papendrecht.