Massage Sliedrecht

Ontspannen Massage in Sliedrecht

Massage Sliedrecht: behandeling van lichaam en geest!Of u nu een Thaise massage Sliedrecht zoekt, een ontspanningsmassage, klassieke of chakramassage, bij Massage Rainbow kunt u voor allerlei verschillende soorten massage terecht.

Massage Rainbow is gevestigd in Dordrecht en bedient de wijde omgeving zodat u ook voor een massage in Sliedrecht goed zit bij Massage Rainbow. Op de website vindt u alle informatie die u nodig heeft: de verschillende soorten behandelingen, de tarieven, tijdsduur en informatie over bereikbaarheid.

Massage Rainbow is zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar en u kunt gebruik maken van parkeermogelijkheden. Het is ook mogelijk een massage aan huis te boeken.

Neem gerust contact op als u advies wilt over de verschillende mogelijkheden, meer informatie over tarieven of als u een afspraak wilt maken.

Behandelingen massage Sliedrecht

Uiteraard kunt u bij Massage Rainbow terecht voor de klassieke massage. De standaard tijdsduur van onze behandelingen bedraagt 75 minuten. Informeer bij uw zorgverzekering welke behandelingen worden vergoed.

Bij de klassieke massage wordt naast ontspanning en betere doorbloeding van de spieren ook aandacht gegeven aan triggerpoints. Pijnlijke spiedknopen worden gemasseerd waarna verlichting van pijn zal optreden.

Massage Rainbow biedt veel verschillende mogelijkheden aan behandelingen massage Sliedrecht. Zo kunt u kiezen voor een ontspanningsmassage (60 of 90 minuten), een Chakra massage, een Thaise massage, meridiaan massage of voetreflexologie.

Holistische benadering Massage Rainbow

De mens is meer dan een lichaam. Lichaam en geest werken nauw samen en zijn afhankelijk van elkaar. Voelt u zich niet goed, bent u gestrest, dan heeft dit zijn weerslag op uw lichaam. Uw spieren spannen zich samen, er ontstaan knopen in de spieren, afvalstoffen vinden hun weg niet meer naar buiten en hopen zich op. Andersom kunnen lichamelijke klachten ook zijn weerslag hebben op uw welbevinden en dus uw geest. Pijn in de spieren kan u somber maken of ongerust.

Bent u op zoek naar een massage in Sliedrecht die zowel lichaam als geest behandelt, ga dan naar Massage Rainbow.