Massages in Zwijndrecht

Massage Zwijndrecht

Massage Rainbow is een massagepraktijk in Dordrecht en biedt veel verschillende soorten massage. Op de website van Massage Rainbow vindt u alle informatie die u zoekt:

  • Verschillende behandelingen
  • Tarieven
  • Bereikbaarheid en contact
  • Visie

Ook voor massage Zwijndrecht kunt u goed terecht bij Massage Rainbow omdat de praktijk zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar is. Het aanbod aan behandelingen is groot en afgestemd op uw behoeften. Massage Rainbow werkt vanuit een holistische visie: lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Welke massage is voor u geschikt?

In overleg met Massage Rainbow wordt bekeken welke massage voor u het meest geschikt is. Heeft u last van triggerpoints en ervaart u pijn in de spieren? Wilt u meer balans brengen tussen lichaam en geest of heeft u misschien meer behoefte aan een pure ontspanningsmassage. De keus massage Zwijndrecht is groot en er is altijd een oplossing voor uw problemen op het gebied van spierpijn, stress vermindering of een betere verbinding tussen lichaam en geest.

De Thaise massage en de meridiaan massage

Een Thaise massage ondergaat u liggend op een futon, gekleed in gemakkelijk kleding. Uw ledematen worden gerekt en gestrekt, gekneed en gemasseerd. Een heerlijke ontspanning.

De meridiaan massage vindt zijn oorsprong in de Chinese geneeskunst. De energiekanalen die door ons lichaam lopen heten meridianen en zijn gebaseerd op de 5 elementen. Door de verbindingen tussen de meridianen en organen, emoties, het denken en de psyche kan door middel van masseren en drukken een nieuwe balans worden gevonden tussen lichaam en geest.

Massage Rainbow biedt deze beide massage aan. Andere behandelingen massage Zwijndrecht zijn uiteraard ook mogelijk.

Overzicht behandelingen Massage Rainbow

Naast de Thaise massage en de meridiaan massage kunt u kiezen uit de volgende massages:

Wilt u meer informatie over Massage Zwijndrecht, een afspraak maken of hulp bij de keuze van de voor u meest geschikte behandeling neem dan contact op met Massage Rainbow.