Massage Rainbow | Samenwerkingen & Certificeringen
16464
page,page-id-16464,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Samenwerkingen & Certificeringen

Op deze pagina vindt u diverse bewijzen, certificeringen en eventuele samenwerkingen van Massage Rainbow. Hierdoor staat u garant voor een professionele massage en de juiste methodieken.

LO-Cura-Clinics-PMS-V1-page-001

Samenwerkingen Vitalis GGZ

Vitalis GGZ is een op vitaliteit en lichaamsbeweging gerichte GGZ instelling voor de behandeling van een depressie, burn-out, stress en angst-gerelateerde klachten.

Het menselijk lichaam is het beste beeld van de menselijke ziel!

Lid van de S.C.A.G.

Ik ben ook lid van de S.C.A.G. Dit is een geschillenorganisatie voor de complementaire en alternatieve zorg. S.C.A.G. staat voor Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen.

 

Zie hier het bewijs van inschrijving.

SCAG logo

Het menselijk lichaam is het beste beeld van de menselijke ziel!

logo
rbcz-logo-transp

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de VNT beroepsorganisatie en bij de RBCZ/TCZ. Hierdoor kunnen de sessies massagetherapie in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit is afhankelijk van je eigen aanvullende verzekering. Meer informatie over de verschillende verzekeraars vind je hier. Ik heb voldaan aan de PLATO eindtermen van 2017.

 

In verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klachtregeling van VNT Beroepsorganisatie. Voor het tuchtrecht ben ik aangesloten bij de RBCZ/TCZ.