Voetreflexologie in Dordrecht

Voetreflexologie

Vanuit zijn massagepraktijk Rainbow in Dordrecht biedt Frans Geurts verschillende massagebehandelingen aan. Eén van deze massages is voetreflexologie. Vanuit de leer van voetreflexologie wordt de voet gezien als een weerspiegeling van het hele lichaam. De voet wordt ingedeeld in verschillende zones en iedere zone staat in contact met een ander deel van het lichaam. Door verschillende plaatsen op de zool van de voet te masseren wordt er gezorgd voor een vrije doorgang van de energiebanen in het hele lichaam.

voetreflexologie bij Massage Rainbow Dordrecht
Voetreflexologie bij Massage Rainbow Dordrecht

Van oorsprong Chinees

Voetreflexologie is van origine, net als acupunctuur, een traditionele Chinese behandelmethode die is overgekomen naar het westen. Tegenwoordig kan je zelfs voetreflexologie behandelingen ondergaan in Dordrecht. In zowel voetreflexologie als acupunctuur wordt er vanuit gegaan dat er op het lichaam 800 verschillende punten zijn die de energiebanen van het lichaam kunnen beïnvloeden. In tegenstelling tot acupunctuur maakt voetreflexologie gebruik van de handen van een masseur om invloed uit te oefenen op de verschillende punten op het lichaam.

Ontspannend en doelgericht

Door het masseren van de voetzolen zal Frans de energiebanen in je lichaam openen. Als de barrières in je energiebanen verdwijnen zal je merken dat je lichaam als het ware tot leven komt. Vanuit zijn haptonomische achtergrond zal Frans je begeleiden tijdens de gehele massage en je op alle lichamelijke laten ontspannen. Haptonomie en voetreflexologie gaan hand in hand, omdat het aanvoelen van geblokkeerde energiebanen en het begeleiden van klachten centraal staan bij beide behandelmethodes.

Voetreflexologie bij Massage Rainbow Dordrecht

Heb je last van een klacht in je lichaam die maar niet lijkt te verdwijnen? Ervaar dan eens de mogelijkheden van voetreflexologie bij Massage Rainbow in Dordrecht. Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per mail contact opnemen met Frans Geurts.