Massage in Dordrecht

Massage Rainbow Dordrecht

Massagebehandelingen

De massage mogelijkheden bij Massage Rainbow in Dordrecht zijn divers:

Massage Rainbow Dordrecht geeft massages op maat

Massagepraktijk Rainbow in Dordrecht biedt verschillende massagebehandelingen waardoor u bij Massage Rainbow Dordrecht altijd aan het juiste adres bent. Sommige behandelingen worden -gedeeltelijk- vergoed door uw zorgverzekering.

De klassieke massage bestaat uit het verbeteren van de doorbloeding van de spieren. Door de spieren te activeren én te ontspannen wordt lymfevocht afgevoerd en daarbij behandel ik ook direct de triggerpoints. Triggerpoints zijn knopen in de spieren die voor pijn en ongemak zorgen. Na de behandeling kunt u zich direct beter en met minder pijn bewegen. Een weldaad voor het hele lichaam.

Intense ontspanning en vermindering van pijn aan de spieren

Over Massage Rainbow in Dordrecht

Welkom bij Rainbow massagepraktijk!  Zowel voor ontspanningsmassage als voor massagetherapie ben je hier aan het juiste adres. Op deze site vind je allerlei informatie. Mocht je vragen hebben of wil je gelijk een afspraak maken bel of mail me gerust!

Bent u op zoek naar massage Dordrecht en omgeving neem dan eens een kijkje op de website van Massage Rainbow. Massage Rainbow biedt een breed scala aan behandelingen variërend van een ontspanningsmassage tot verschillende bijzondere massages.

Ik werk vanuit het holistisch perspectief hetgeen betekent dat voor mij de hele mens centraal staat en zowel lichaam als geest worden betrokken bij de behandeling.

Klantreviews Massage Rainbow

Sirius Boessenkool

Massages van Frans zijn altijd een feestje. Niet alleen hebben zijn massages mij sterk geholpen met mijn rugpijn, hij is ook een ontzettend warm persoon, en zijn welkom en werk zijn een waar feestje voor de zintuigen. Ik kan Frans aanraden aan iedereen die even fysiek én mentaal wil genieten en ontspannen.

Marc Ros

Na een prettige intake heb ik tot nu toe 7 sessies bij Frans gevolgd. Samen, en eigenlijk toch zelf, zoek je naar manieren om onderwerpen te bespreken. Maar het is niet alleen praten, ook voelen wat er in je lijf gebeurd dmv massage, is onderdeel van de sessie. Zo ontdekte ik dat mijn  lichaam of lichaamshouding me veel kon vertellen over wat er met me gebeurde op dat moment. Ook ingesleten patronen komen door voelen, de figuurlijk voorgehouden spiegel en de vragen van Frans aan het licht. Het heeft mij opgeleverd dat ik veel meer zelfvertrouwen heb ontwikkeld en sta voor de keuzes die ik maak.

Coen Splinter

Wanneer je in contact bent met Frans tref je een warm, doorleeft, kundig en een vakbekwame therapeut aan. Hij weet met zijn woorden en door de massage je zo te raken dat je daardoor in een positieve beweging komt. Dat kan Frans zo kundig en vaardig doen dat je helemaal het gevoel krijgt dat het om jou gaat. Wanneer hij masseert dan merk je hem bijna niet op omdat jezelf onder zijn handen te voorschijn mag en kan komen.

Elsie

Als je behoefte hebt aan n momentje voor jezelf, als je behoefte hebt aan n plekje waar je even helemaal tot rust kunt komen, waar je lichaam en geest verzorgd worden, dan kan ik je zeker n massagebehandeling van Frans aanraden. Ik heb er van genoten, ben met veel meer energie weggegaan dan gekomen en t heeft nog dagen nagewerkt!