Bindweefselmassage Barendrecht

Bindweefselmassage Barendrecht

Bij Massagepraktijk Rainbow kunt u terecht voor veel verschillende soorten massages zoals een zeer effectieve bindweefselmassage. Barendrecht heeft meerdere massagepraktijken in de regio, maar bij ons vindt u behandelingen die speciaal op maat gemaakt zijn voor u. Bij ons ervaart u een persoonlijke aanpak, waardoor uw wensen duidelijk worden en wij dit vervullen. Wij vertellen u graag de voordelen van onze bindweefselmassage in Barendrecht bij Massagepraktijk Rainbow. Verder kunt u hieronder praktische informatie lezen over onze bindweefselmassages.

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel komt voor in alle delen van ons lichaam. Bindweefsel zorgt voor het onderling verbinden van de lichaamsdelen, voor het opvullen van tussenruimtes, het dichten van wonden zoals littekenweefsel en geven steun en vorm aan het organisme en afzonderlijke organen van ons lichaam.

Wat kunt u verwachten van onze Bindweefselmassage in Barendrecht

Een bindweefselmassage zorgt voor een zichtbare verbetering van de conditie van uw huid. Dit komt doordat het bindweefsel, met het oppakken en rollen van de huid evenals kneedbewegingen, wordt gestimuleerd. Deze technieken zorgen voor een betere doorbloeding van de huid en dat eventuele aanwezige verklevingen in de huid minder worden en na meerdere sessies verdwijnen. Een bindweefselmassage staat bekend als een intensieve behandeling die uw huid er zichtbaar jonger uit laat zien. Dit is de voornaamste reden waarom veel mensen deze behandeling ondergaan. Tevens wordt een bindweefselmassage ingezet voor mensen die pijnlijke klachten ervaren.

Voor onze bindweefselmassage in Barendrecht kunt u kiezen voor een bindweefselmassage voor uw gezicht,  rug en benen.

Wat u kunt verwachten bij onze bindweefselmassage in Barendrecht:

  • Een stralende huid
  • De huid wordt strakker, minder lijntjes en rimpels
  • Betere structuur van de huid
  • Goed voor het behandelen van littekens
  • Helpt bij verschillende klachten als acné, hoofdpijn en migraine, gewrichtsproblemen, striae, slapeloosheid, doorbloedingsstoornissen en bij verschillende aandoeningen aan de buik, borstkas, maag en darmen.

Vragen of opmerkingen over een Bindweefselmassage?

Neem contact op met Massage Rainbow

Hoe werkt een bindweefselmassage in Barendrecht bij Massagepraktijk Rainbow?

Hierboven heeft u al gelezen dat een bindweefselmassage wordt uitgevoerd door verschillende massage technieken, die uiteindelijk voor een betere huidconditie en doorbloeding zorgen. Maar hoe gaat dit proces dan precies in zijn werking?

 

Delen van ons lichaam en organen hebben een projectiegebied op bindweefselniveau. De organen in ons lichaam worden aangestuurd door zenuwen, deze lopen door de wervelkolom van het lichaam. Vanuit de wervelkolom komen de zenuwen samen met de organen en delen in ons lichaam. Als een persoon bijvoorbeeld last heeft van maagklachten is dit vaak zichtbaar/voelbaar op de rug, ter hoogte van de maag. Dit geldt voor diverse organen in het lichaam, de spanning is voelbaar op een bepaalde plek op de rug en door middel van een bindweefselmassage kan deze spanning afnemen of verdwijnen.

Is een bindweefselmassage pijnlijk?

Een bindweefselmassage in Barendrecht bij Rainbow Massage, kan in de eerste instantie onprettig aanvoelen en als vervelend gevoel worden beschreven. Echter is dit altijd en overal het geval bij de eerste behandelingen, dit komt door de technieken die worden gebruikt bij een bindweefselmassage. Vooral wanneer u bepaalde klachten heeft, kunnen de technieken scherp aanvoelen op uw lichaam. De huid wordt voornamelijk opgepakt en vervolgens worden er kneedbewegingen gemaakt. Waarschijnlijk kunt u dit wel inbeelden, maar na de eerste behandeling zult u ervaren dat het minder onprettig aanvoelt. Dit komt doordat de huid losser wordt en verklevingen verminderd worden. Of een bindweefselmassage pijn doet, verschilt per persoon. Veel mensen die een bindweefselmassage hebben ervaren, geven aan dat het geen pijn doet, maar niet fijn aanvoelt. Na meerdere sessies is men gewend aan de massagetechnieken. Daarnaast zijn de resultaten het onprettige gevoel zeker waard en is de behandeling daarmee zeer effectief.

“Dit komt doordat het bindweefsel, met het oppakken en rollen van de huid evenals kneedbewegingen, wordt gestimuleerd. Deze technieken zorgen voor een betere doorbloeding van de huid en dat eventuele aanwezige verklevingen in de huid minder worden en na meerdere sessies verdwijnen.” 

Heb ik een bindweefselmassage nodig in het gezicht, rug of mijn benen?

In de meeste gevallen zult u een bindweefselmassage in het gezicht kiezen als u graag een stralende huid wilt. Over het algemeen zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig om een zichtbare stralende huid te creëren. Wanneer u kiest voor een bindweefselmassage van de rug zult u hoogstwaarschijnlijk bepaalde klachten ervaren. Door een bindweefselmassage van de rug te kiezen zult u ervaren dat er een last wordt afgenomen. U ervaart een ruimer en lichter gevoel en soms kunnen onverwerkte emoties worden verwerkt door de massage. Ook wanneer u last heeft van bepaalde klachten als maagpijn, kunnen deze minder of zelfs weggenomen worden. In onze massagepraktijk voor bindweefselmassages in Barendrecht verzorgen wij ook bindweefselmassages voor de benen. Als u last heeft van rusteloze benen, spataderen en/of cellulitis kan een bindweefselmassage wonderen verrichten. De klachten worden verminderd en de huidconditie van uw benen wordt aanzienlijk beter.

Wat kost een bindweefselmassage

Bij massage Rainbow heeft u keuze uit massagetherapie en een ontspanningsmassage. Een bindweefselmassage valt onder massagetherapie. Een enkele bindweefselmassage sessie bedraagt €75 voor 75 minuten.  Omdat een bindweefselmassage vaak wordt ingezet voor pijnlijke klachten, kunt u uw factuur bij de meeste zorgverzekeraars declareren. Een gedeelte of zelfs het hele bedrag wordt dan vergoed, dit geldt alleen voor massagetherapie. Omdat massage Rainbow is aangesloten bij de VNT beroepsorganisatie en bij de RBCZ/TCZ, kunnen de massagetherapie sessies in aanmerking komen voor vergoeding. Uiteraard is dit afhankelijk van uw eigen aanvullende verzekering. Informeer daarom eerst bij uw zorgverzekeraar als u hier zekerheid over wilt.

Interesse of meer informatie over een bindweefselmassage in Massagepraktijk Rainbow?

Herkent u uzelf in bepaalde punten die hierboven beschreven staan? Heeft u last van pijnlijke klachten? Wilt u graag een frissere gezichtsuitdrukking? Heeft u last van rusteloze benen en beïnvloed dit uw nachtrust? Dan is een bindweefselmassage zeker het proberen waard.

Massage Rainbow is gevestigd in Dordrecht, dit is een kleine 25 minuten rijden vanaf Barendrecht. U kunt ons vinden aan de Nieuwstraat 99, 3311 XR Dordrecht.

Voor het maken van een afspraak of als u nog aanvullende informatie wilt ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met Massage Rainbow via telefoonnummer: 06 – 54 342 813.

Naast telefonisch contact kunt u natuurlijk ook een mail sturen naar info@massagerainbow.nl.

Benieuwd naar ons volledige aanbod in diverse massages in onze massagepraktijk? Kijk dan verder op onze website: massagerainbow.nl.

Bekijk ook eens:
Bindweefselmassage Zwijndrecht
Bindweefselmassage Papendrecht
Bindweefselmassage Dordrecht

“Een bindweefselmassage staat bekend als een intensieve behandeling die uw huid er zichtbaar jonger uit laat zien.”