Bindweefselmassage Parendrecht

Bindweefselmassage Papendrecht

Bij onze praktijk Massage Rainbow bieden wij veelal diverse massages aan. Voor een bindweefselmassage in Papendrecht of een klassieke massage bent u bij ons aan het juiste adres. Papendrecht kent meerdere praktijken die massages verzorgen enkel vindt u bij ons behandelingen met een zeer persoonlijke aanpak. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering om uw wensen duidelijk te achterhalen en deze te voltooien. Massagepraktijk Rainbow geeft u graag meer informatie over de bindweefselmassage in Papendrecht. Hieronder vindt u meer inhoudelijke informatie over bindweefselmassages.

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel komt voor in alle delen van ons lichaam. Bindweefsel zorgt voor het onderling verbinden van de lichaamsdelen, voor het opvullen van tussenruimtes, het dichten van wonden zoals littekenweefsel en geven steun en vorm aan het organisme en afzonderlijke organen van ons lichaam.

“De huidconditie wordt verbeterd door de oppakkende, knedende en rollende bewegingen die worden toegepast op de huid.”

De verwachtingen van een Bindweefselmassage in Papendrecht

Een bindweefselmassage wordt vaak ingezet om de conditie van de huid aanzienlijk te verbeteren. De huidconditie wordt verbeterd door de oppakkende, knedende en rollende bewegingen die worden toegepast op de huid. Het bindweefsel wordt hierdoor gestimuleerd.  De doorbloeding van de huid wordt beter en verklevingen die op dat moment aanwezig zijn in de huid worden al snel minder door deze technieken. Wanneer er meerdere behandelingen plaatsvinden zullen de verklevingen geheel verdwijnen. Een bindweefselmassage wordt ervaren als een massage die intensief kan zijn, maar direct de huid laat stralen en er jonger uit laat zien.

De reden waarom veel mensen kiezen voor een bindweefselmassage is dan ook dat de huid jonger oogt. Ook wordt een bindweefselmassage in Papendrecht veelal gebruikt voor personen die klachten ervaren en deze pijn willen bestrijden. Wij verzorgen bij Massagepraktijk Rainbow een bindweefselmassage voor het gelaat, de rug en de benen.

Door middel van onze bindweefselmassage kunt u rekenen op:

  • De huid oogt jonger
  • De huid trekt strakker, vermindering van rimpels en zichtbare lijntjes
  • De huid krijgt een betere structuur
  • Littekens worden minder zichtbaar
  • Biedt hulp bij acné, verschillende soorten hoofdpijn, problemen met de gewrichten, striae, slapeloosheid, stoornissen in de doorbloeding en bij diverse klachten aan de buik, borstkas, maag en darmen.

Vragen of opmerkingen over een Bindweefselmassage?

Neem contact op met Massage Rainbow

Hoe ziet een bindweefselmassage in Papendrecht bij Massagepraktijk Rainbow eruit?

In de voorgaande alinea’s is al geschreven dat een bindweefselmassage uitgevoerd kan worden door middel van verschillende massagetechnieken. Deze technieken zorgen uiteindelijk voor een betere conditie van de huid en stimuleren de doorbloeding. Nieuwsgierig hoe een bindweefselmassage werkt? Verschillende delen van ons lichaam en organen hebben een projectiegebied op bindweefselniveau. Organen worden in werking gezet door de zenuwen in het lichaam. Deze zenuwen lopen door de wervelkolom. De zenuwen komen vanuit de wervelkolom samen me de delen in het lichaam en de organen.

Wanneer een persoon maagklachten ervaart zijn deze vaak zichtbaar en/of voelbaar op de rug. De plaats is dan meestal ter hoogte van de maag. Dit kan voorkomen bij verschillende organen in het lichaam. De pijn is vaak te voelen op de rug en door een bindweefselmassage zal de pijn, in de meeste gevallen afnemen en bij meer behandelingen verdwijnen.

Is de behandeling pijnloos?

Een bindweefselmassage kan soms onprettig aanvoelen en als vervelend gevoel worden ervaren. Rainbow Massage zal dan ook regelmatig nagaan hoe de massagetechnieken aanvoelen, het is namelijk niet de bedoeling dat het pijn doet. Tijdens de eerste behandelingen is het normaal dat de massage onprettig aanvoelt, dit komt namelijk door de technieken die worden gebruikt bij een bindweefselmassage. Wanneer u pijn ervaart op een bepaalde plek op uw lichaam, kan dit net even iets onaangenamer voelen. Er worden veelal kneedbewegingen gemaakt, u kunt zich vast voorstellen dat dit soms minder fijn aanvoelt.

Wanneer u meerdere behandelingen ondergaat zult u ervaren dat het vervelende gevoel verdwijnt. Het vervelende gevoel verdwijnt doordat de huid los gemaakt wordt en hiermee de verklevingen minder worden. De pijnervaring verschilt per persoon. De ervaring leert dat het vooral vervelend aanvoelt in plaats van dat het pijnlijk is.

“Bij Rainbow massage kunt u ook terecht voor bindweefselmassages voor de benen. Dit wordt vooral gebruikt bij rusteloze benen, spataderen en cellulitis.”

Wanneer een bindweefselmassage voor het gezicht, de rug of benen?

Wanneer u uw gezicht wilt laten stralen helpt een bindweefselmassage aanzienlijk. Gemiddeld zijn er zo’n zes tot twaalf bindweefselmassagebehandelingen vereist om een zichtbaar resultaat te bereiken. Wilt u liever een bindweefselmassage in Papendrecht voor uw rug? Dan zult u waarschijnlijk pijnklachten hebben die u graag wilt laten verdwijnen. Wanneer u kiest voor een bindweefselmassage zult u ervaren dat de pijn verminderd. Daarbij heeft u een ruimer en lichter gevoel in uw rug. Ook kunnen onverwerkte emoties verwerkt worden door de bindweefselmassage in Papendrecht bij Rainbow Massage.

Zelfs wanneer u last heeft van uw maag, kunnen deze klachten worden verminderd of verdwijnen. Bij Rainbow massage kunt u ook terecht voor bindweefselmassages voor de benen. Dit wordt vooral gebruikt bij rusteloze benen, spataderen en cellulitis. Ook hier zullen de klachten verminderen en de huid van uw benen zullen er beter uit zien na een bindweefselmassage.

De prijs van een bindweefselmassage

Bij onze massagepraktijk heeft u diverse mogelijkheden als het gaat om massages. Zo bieden wij verschillende massagetherapieën en ontspanningsmassages. Een bindweefselmassage valt onder massagetherapieën. Een bindweefselbehandeling bedraagt €75 voor €75 minuten voor een enkele sessie. De behandelingen worden zoals eerdergenoemd, vaak ingezet voor het bestrijden van pijnlijke klachten. Hierdoor kan de factuur in de meeste gevallen gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar.

Meestal wordt er een gedeelte van het bedrag vergoed. Let wel op, dit geldt enkel voor massagetherapie en niet voor ontspanningsmassages. Rainbow massage is lid van de VNT-beroepsorganisatie en aangesloten bij de RBCZ/TCZ. Dit is de reden waarom uw factuur in aanmerking komt voor een declaratie. Uiteraard is dit ook afhankelijk van uw eigen zorgverzekering. Wij vragen u dan ook eerst te informeren over de eventuele vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Meer informatie over Massagepraktijk Rainbow

Bent u benieuwd naar een bindweefselmassage in Papendrecht? Ervaart u zelf pijnklachten? Herkent u de bovengenoemde punten bij uzelf? Wilt u een frisse uitstraling? Wilt u uw spataderen verminderen? Dan is een bindweefselmassage bij Massage Rainbow zeker een aanbeveling.

De massagepraktijk is te vinden in Dordrecht wat een klein stukje rijden is vanaf Papendrecht. Het adres is Nieuwstraat 99, 3311 XR Dordrecht.

Wilt u een afspraak maken of verdere informatie ontvangen? Dan kunt u zowel telefonisch als via de mail contact opnemen met Massage Rainbow. Ons telefoonnummer is: 06 – 54 342 813 . Een mail sturen kan naar info@massagerainbow.nl

Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wilt u meer informatie over ons aanbod massages? Neem dan een kijkje op de website.

Bekijk ook eens:
Bindweefselmassage Zwijndrecht
Bindweefselmassage Barendrecht
Bindweefselmassage Dordrecht

Neem contact op!